ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
נתח פילה סלומון שלם או נתחים
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הנתח לחתוך לנתחים בגודל הרצוי להשרות במיץ לימון חצי שעה לשטוף ולסנן הייטב.
-
2
בקערה לערבב את כל חומרי המרינדה מומלץ להשרות את הדג במרינדה כשעה לסדר בתבנית על גבי נייר אפייה לפזר שומשום פלפל שחור גרוס וקמח מצה..
-
3
להכניס לתנור שחומם מראש ב190 ללא כיסוי כ-20 דקות עד חצי שעה.בתאבון חופית אלמקייס.
1
את הנתח לחתוך לנתחים בגודל הרצוי להשרות במיץ לימון חצי שעה לשטוף ולסנן הייטב.
2
בקערה לערבב את כל חומרי המרינדה מומלץ להשרות את הדג במרינדה כשעה לסדר בתבנית על גבי נייר אפייה לפזר שומשום פלפל שחור גרוס וקמח מצה..
3
להכניס לתנור שחומם מראש ב190 ללא כיסוי כ-20 דקות עד חצי שעה.בתאבון חופית אלמקייס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים