לןגן

פילה סלומון בציפוי קראסט

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 05/03/2018 | 11:49
פילה סלומון בציפוי קראסט

תקציר המתכון: מנה שכובשת לבבות❤

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הנתח לחתוך לנתחים בגודל הרצוי להשרות במיץ לימון חצי שעה לשטוף ולסנן הייטב

  2. בקערה לערבב את כל חומרי המרינדה מומלץ להשרות את הדג במרינדה כשעה לסדר בתבנית על גבי נייר אפייה לפזר שומשום פלפל שחור גרוס וקמח מצה.

  3. להכניס לתנור שחומם מראש ב190 ללא כיסוי כ-20 דקות עד חצי שעה.בתאבון חופית אלמקייס