אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

2,146
צפיות

קציצות לוקוס עם תפוחי אדמה ירושלמיים

המתכון של
קציצות לוקוס עם תפוחי אדמה ירושלמיים

טעם אגדה

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות
  • פילטים מ-2 דגי לוקוס טחונים
  • צרור כוסברה
  • 5 שיני שום כתושות
  • כף עריסה
  • כמון
  • קורט מלח.
  • לרוטב
  • 5 כפות שמן
  • 3 שיני שום
  • כף פפריקה בשמן
  • צרור כוסברה
  • מלח גס
  • 2 כוסות מים חמים
  • תפוחי אדמה ירושלמיים(בטטה קסבייה)
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה.


  • 2

    בדגים הטחונים לשים את כל מרכיבי הדג הרשומים לערבב הייטב עד לאיחוד המרכיבים..


  • 3

    בינתיים נכין את הרוטב .


  • 4

    בסיר גדול שטוח נשים את השמן ונטגן קלות את השום שחתוך לפרוסות נוסיף את הכוסברה ושאר התבלינים והמים עד לרתיחה..


  • 5

    נוסיף לסיר את התפוחי אדמה הירושלמיים ונבשלם עד לריכוחם..


  • 6

    ניצור מעיסת הדגים כדורים אוו צורת קבב כמו שלי ונסדר בתוך הסיר ונבשלם כ-15 דקות ..


  • 7

    תבשיל טעים במיוחד..


  • 8

    באהבה מרי שרעבי..


1

אופן ההכנה.


2

בדגים הטחונים לשים את כל מרכיבי הדג הרשומים לערבב הייטב עד לאיחוד המרכיבים..


3

בינתיים נכין את הרוטב .


4

בסיר גדול שטוח נשים את השמן ונטגן קלות את השום שחתוך לפרוסות נוסיף את הכוסברה ושאר התבלינים והמים עד לרתיחה..


5

נוסיף לסיר את התפוחי אדמה הירושלמיים ונבשלם עד לריכוחם..


6

ניצור מעיסת הדגים כדורים אוו צורת קבב כמו שלי ונסדר בתוך הסיר ונבשלם כ-15 דקות ..


7

תבשיל טעים במיוחד..


8

באהבה מרי שרעבי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים