לןגן

קציצות לוקוס עם תפוחי אדמה ירושלמיים

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 18/01/2018 | 13:32
קציצות לוקוס עם תפוחי אדמה ירושלמיים

תקציר המתכון: טעם אגדה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. בדגים הטחונים לשים את כל מרכיבי הדג הרשומים לערבב הייטב עד לאיחוד המרכיבים.

  3. בינתיים נכין את הרוטב

  4. בסיר גדול שטוח נשים את השמן ונטגן קלות את השום שחתוך לפרוסות נוסיף את הכוסברה ושאר התבלינים והמים עד לרתיחה.

  5. נוסיף לסיר את התפוחי אדמה הירושלמיים ונבשלם עד לריכוחם.

  6. ניצור מעיסת הדגים כדורים אוו צורת קבב כמו שלי ונסדר בתוך הסיר ונבשלם כ-15 דקות .

  7. תבשיל טעים במיוחד.

  8. באהבה מרי שרעבי.