ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 כפיות פפריקה טוניסאית מתוקה בשמן
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את פרוסות ומייבשים במגבת נייר..
-
2
בשקית שמים את כל התבלינים ומערבבים, מוסיפים את הדגים ומערבבים כך שכל הדגים יצופו בתבלינים..
-
3
משאירים בערך שעה למיצוי הטעמים..
-
4
מחממים שמן במחבת, מטגנים את הדגים עד לגוון זהוב חום..
-
5
מגישים עם פירה, אורז סלט ונהנים..
1
שוטפים את פרוסות ומייבשים במגבת נייר..
2
בשקית שמים את כל התבלינים ומערבבים, מוסיפים את הדגים ומערבבים כך שכל הדגים יצופו בתבלינים..
3
משאירים בערך שעה למיצוי הטעמים..
4
מחממים שמן במחבת, מטגנים את הדגים עד לגוון זהוב חום..
5
מגישים עם פירה, אורז סלט ונהנים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים