לןגן

דגים מטוגנים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/01/2018 | 09:58
דגים מטוגנים

תקציר המתכון: דגים שחמותי ז"ל הייתה מכינה בערב שבת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את פרוסות ומייבשים במגבת נייר.

  2. בשקית שמים את כל התבלינים ומערבבים, מוסיפים את הדגים ומערבבים כך שכל הדגים יצופו בתבלינים.

  3. משאירים בערך שעה למיצוי הטעמים.

  4. מחממים שמן במחבת, מטגנים את הדגים עד לגוון זהוב חום.

  5. מגישים עם פירה, אורז סלט ונהנים.