אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

716
צפיות

דגים מורוקאים

המתכון של
דגים מורוקאים

דגים חריפים ומשגעים עים לימון כבוש

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כוס חומוס רך ומבושל
  • 1 ראש שום
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 3/4עוס שמן
  • 3 גמבות
  • פילפלים אדומים חריפים
  • 1כפית רסק עגבניות
  • לימון כבוש
  • דגים ; בורי או מוסר אן סולומון.
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר טפלון או אלומניום לימזוג שמן.שום. גמבות רצועות.פילפלים רסק וחצי כוס מים.ופפריקה מישני הסוגים.לטגן כ 10 דקות ולהוסיף בהדרגה מים חמים.ליסחוט את הדגים וליבש ולהניח בסיר עד עשרים דקות..


  • 2

    מי שרוצה צבע וקריספי לשים בתנור מחומם ל15 דקות חום 150 מעלות.


1

בסיר טפלון או אלומניום לימזוג שמן.שום. גמבות רצועות.פילפלים רסק וחצי כוס מים.ופפריקה מישני הסוגים.לטגן כ 10 דקות ולהוסיף בהדרגה מים חמים.ליסחוט את הדגים וליבש ולהניח בסיר עד עשרים דקות..


2

מי שרוצה צבע וקריספי לשים בתנור מחומם ל15 דקות חום 150 מעלות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים