לןגן

דגים מורוקאים

מאת: סמדר לוק, פורסם: 03/09/2017 | 04:49
דגים מורוקאים

תקציר המתכון: דגים חריפים ומשגעים עים לימון כבוש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר טפלון או אלומניום לימזוג שמן.שום. גמבות רצועות.פילפלים רסק וחצי כוס מים.ופפריקה מישני הסוגים.לטגן כ 10 דקות ולהוסיף בהדרגה מים חמים.ליסחוט את הדגים וליבש ולהניח בסיר עד עשרים דקות.

  2. מי שרוצה צבע וקריספי לשים בתנור מחומם ל15 דקות חום 150 מעלות