ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
נתחי דג נסיכה / סלמון עבים, נקיים ועסיסיים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכין מראש:.
-
2
גזר חתוך לטבעות.
-
3
פלפלים כל הצבעים פרוסים לרצועות.
-
4
פלפל חריף.
-
5
הרבה שום.
-
6
דג נקי שטוף ומושרה בלימון.
-
7
ולפי הסדר:.
-
8
בסיר רחב על שמן קנולה להניח בשכבות.
-
9
קודם את הגזר, מעל הפלפלים, השום, הפלפל החריף. .
-
10
לתת לזה להטגן מעט. .
-
11
להוסיף מעל את חתיכות הדג ולכסות בפלחי עגבניות. .
-
12
בקערה קטנה לערבב תבלינים:.
-
13
1 כף מלאה פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית.
-
14
1 כפית קטנטנה כורכום.
-
15
1 כפית שטוחה פלפל שחור.
-
16
1 כפית מלח.
-
17
והרבה שמן (כחצי כוס) .
-
18
לשפוך בעזרת כף מעל הכל. .
-
19
לפזר מעל כוסברה קצוצה.
-
20
להביא לרתיחה. .
-
21
להקטין את האש ולבשל 40 דקות. .
-
22
תענוג אמיתי. 😀.
1
להכין מראש:.
2
גזר חתוך לטבעות.
3
פלפלים כל הצבעים פרוסים לרצועות.
4
פלפל חריף.
5
הרבה שום.
6
דג נקי שטוף ומושרה בלימון.
7
ולפי הסדר:.
8
בסיר רחב על שמן קנולה להניח בשכבות.
9
קודם את הגזר, מעל הפלפלים, השום, הפלפל החריף. .
10
לתת לזה להטגן מעט. .
11
להוסיף מעל את חתיכות הדג ולכסות בפלחי עגבניות. .
12
בקערה קטנה לערבב תבלינים:.
13
1 כף מלאה פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית.
14
1 כפית קטנטנה כורכום.
15
1 כפית שטוחה פלפל שחור.
16
1 כפית מלח.
17
והרבה שמן (כחצי כוס) .
18
לשפוך בעזרת כף מעל הכל. .
19
לפזר מעל כוסברה קצוצה.
20
להביא לרתיחה. .
21
להקטין את האש ולבשל 40 דקות. .
22
תענוג אמיתי. 😀.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים