לןגן

דג נסיכה /סלמון ברוטב חריף

מאת: תילי טובה, פורסם: 18/08/2017 | 13:11
דג נסיכה /סלמון ברוטב חריף

תקציר המתכון: מעדן. ארוחת שישי מנצחת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין מראש:

  2. גזר חתוך לטבעות

  3. פלפלים כל הצבעים פרוסים לרצועות

  4. פלפל חריף

  5. הרבה שום

  6. דג נקי שטוף ומושרה בלימון

  7. ולפי הסדר:

  8. בסיר רחב על שמן קנולה להניח בשכבות

  9. קודם את הגזר, מעל הפלפלים, השום, הפלפל החריף.

  10. לתת לזה להטגן מעט.

  11. להוסיף מעל את חתיכות הדג ולכסות בפלחי עגבניות.

  12. בקערה קטנה לערבב תבלינים:

  13. 1 כף מלאה פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית

  14. 1 כפית קטנטנה  כורכום

  15. 1 כפית שטוחה פלפל שחור

  16. 1 כפית מלח

  17. והרבה שמן  (כחצי כוס)

  18. לשפוך בעזרת כף מעל הכל.

  19. לפזר מעל כוסברה קצוצה

  20. להביא לרתיחה.

  21. להקטין את האש ולבשל 40 דקות.

  22. תענוג אמיתי. 😀