עיסת דגים טחונה אני משתמשת בפילה בקלה ונסיכת הנילוס ביחס של 1 ל- 1
חבילה כוסברה קצוצה
בצל מגורד וסחוט היטב
מלח פילפל שחור פפריקה מתוקה כמון
שמן 2 סיבובים
לרוטב
פילפל חריף חתוך
שיני שום
שטה יבש לא חובה
חבילה כוסברה קצוצה
מלח פילפל גרוס פפריקה מתוקה כמון
אופן ההכנה
1
לסחוט טוב את עיסת הדגים ולהעביר לקערה גדולה .
2
לגרר בצל לסחוט ולהוסיף לדג חבילה כוסברה קצוצה .
3
לתבל במלח פילפל שחור גרוס פפריקה .
4
כמון ושמן 3-4 כפות פרורי לחם או קמח מצה ללוש טוב טוב ולתת מנוחה עד שמכינים את הרוטב ואז מגלגלים כדורים ומניחים ברוטב הרותח .
5
הרוטב .
6
כוסברה קצוצה שיני שום קלופות פילפל חריף רצועות גמבה ו פילפל חריף .
7
מלח פילפל שחור גרוס פפריקה מתוקה כמון מעט שמן ומים רותחים להביא לרתיחה ואז להכניס את הקציצות לבשל בערך חצי שעה במכסה מכוסה חלקית.
8
אפשר להוסיף גרגירי חומוס ואז הבישול יותר ארוך עד שיתרככו או שלקצר תהליכים לבשל בסיר לחץ חומוס ולהוסיף לרוטב יחד עם הקציצות או להשתמש בחומוס מקופסת שימורים .
9
אפשר לשים במקום חומוס פול ירוק קפוא .
1
לסחוט טוב את עיסת הדגים ולהעביר לקערה גדולה .
2
לגרר בצל לסחוט ולהוסיף לדג חבילה כוסברה קצוצה .
3
לתבל במלח פילפל שחור גרוס פפריקה .
4
כמון ושמן 3-4 כפות פרורי לחם או קמח מצה ללוש טוב טוב ולתת מנוחה עד שמכינים את הרוטב ואז מגלגלים כדורים ומניחים ברוטב הרותח .
5
הרוטב .
6
כוסברה קצוצה שיני שום קלופות פילפל חריף רצועות גמבה ו פילפל חריף .
7
מלח פילפל שחור גרוס פפריקה מתוקה כמון מעט שמן ומים רותחים להביא לרתיחה ואז להכניס את הקציצות לבשל בערך חצי שעה במכסה מכוסה חלקית.
8
אפשר להוסיף גרגירי חומוס ואז הבישול יותר ארוך עד שיתרככו או שלקצר תהליכים לבשל בסיר לחץ חומוס ולהוסיף לרוטב יחד עם הקציצות או להשתמש בחומוס מקופסת שימורים .