לןגן

קציצות דגים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 09/07/2017 | 12:38
קציצות דגים

תקציר המתכון: אי אפשר לעמוד בפניהן

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לסחוט טוב את עיסת הדגים ולהעביר לקערה גדולה

  2. לגרר בצל לסחוט ולהוסיף לדג חבילה כוסברה קצוצה

  3. לתבל במלח פילפל שחור גרוס פפריקה

  4. כמון ושמן 3-4 כפות פרורי לחם או קמח מצה ללוש טוב טוב ולתת מנוחה עד שמכינים את הרוטב ואז מגלגלים כדורים ומניחים ברוטב הרותח

  5. הרוטב

  6. כוסברה קצוצה שיני שום קלופות פילפל חריף רצועות גמבה ו פילפל חריף

  7. מלח פילפל שחור גרוס פפריקה מתוקה כמון מעט שמן ומים רותחים להביא לרתיחה ואז להכניס את הקציצות לבשל בערך חצי שעה במכסה מכוסה חלקית

  8. אפשר להוסיף גרגירי חומוס ואז הבישול יותר ארוך עד שיתרככו או שלקצר תהליכים לבשל בסיר לחץ חומוס ולהוסיף לרוטב יחד עם הקציצות או להשתמש בחומוס מקופסת שימורים

  9. אפשר לשים במקום חומוס פול ירוק קפוא