להוסיף חבילה פולים של סנפרוסט או חומוס מה שאוהבים ועל הכל לסדר את הדג הנקי .
5
לפזר מעל הדגים מלח וכורכום .
6
למזוג מים רותחים עד גובה הדג להביא לרתיחה לכסות ולבשל 5 דקות .
7
למזוג בכוס שמן לא בכמויות תלוי בגודל הסיר עד חצי כוס לסיר בגודל 30 להוסיף לשמן פפריקה לערבב ולמזוג על הדגים להנמיך ולבשל עד שהחומוס או הפולים רכים ולהוציא מכסה ולבשל עד לצימצום הנוזלים ..
8
בהצלחה .
9
ןכך אני מכינה כל סוג של דג יוצא מעדן.
1
דגים .
2
להשרות את הדג לפחות חצי שעה אם זה דג קפוא בלימון מלח ומים אם טרי רק במלח לשטוף ולנקות .
להוסיף חבילה פולים של סנפרוסט או חומוס מה שאוהבים ועל הכל לסדר את הדג הנקי .
5
לפזר מעל הדגים מלח וכורכום .
6
למזוג מים רותחים עד גובה הדג להביא לרתיחה לכסות ולבשל 5 דקות .
7
למזוג בכוס שמן לא בכמויות תלוי בגודל הסיר עד חצי כוס לסיר בגודל 30 להוסיף לשמן פפריקה לערבב ולמזוג על הדגים להנמיך ולבשל עד שהחומוס או הפולים רכים ולהוציא מכסה ולבשל עד לצימצום הנוזלים ..