אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,550
צפיות

דגים על מצע של ירקות

המתכון של
דגים על מצע של ירקות

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 דג בורי פרוס לפרוסות
  • 2 תפו"א חתוכים לקוביות
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 1 גזר חתוך לקוביות
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות
  • עגבניה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כרוב חתוך לרצועות
  • שמן לטיגון
  • פפריקה מתוקה
  • כמון
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את פרוסות דג הבורי מוסיפים את התבלינים ומערבבים..


  • 2

    במחבת מחממים שמן ומטגנים את פרוסות הבורי שמים בצלחת..


  • 3

    במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה מוציאים ושמים בתבנית חד פעמי..


  • 4

    מטגנים את קוביות הגמבה מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים כמה דקות..


  • 5

    מוציאים ושמים בתוך התבנית יחד עם הבצל..


  • 6

    כך מטגנים את יתר הירקות..


  • 7

    מערבבים את כל הירקות מוסיפים את התבלינים ומערבבים משטחים את הירקות ומעל שמים את פרוסות דג הבורי..


  • 8

    מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות בין 10-15 דקות..


  • 9

    מוציאים מהתנור ואוכלים עם לחם טרי וסלט ירקות..


  • 10

    בתיאבון ובהצלחה.


1

בקערה שמים את פרוסות דג הבורי מוסיפים את התבלינים ומערבבים..


2

במחבת מחממים שמן ומטגנים את פרוסות הבורי שמים בצלחת..


3

במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה מוציאים ושמים בתבנית חד פעמי..


4

מטגנים את קוביות הגמבה מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים כמה דקות..


5

מוציאים ושמים בתוך התבנית יחד עם הבצל..


6

כך מטגנים את יתר הירקות..


7

מערבבים את כל הירקות מוסיפים את התבלינים ומערבבים משטחים את הירקות ומעל שמים את פרוסות דג הבורי..


8

מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות בין 10-15 דקות..


9

מוציאים מהתנור ואוכלים עם לחם טרי וסלט ירקות..


10

בתיאבון ובהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים