לןגן

דגים על מצע של ירקות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 29/03/2017 | 19:39
דגים על מצע של ירקות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את פרוסות דג הבורי מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

  2. במחבת מחממים שמן ומטגנים את פרוסות הבורי שמים בצלחת.

  3. במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה מוציאים ושמים בתבנית חד פעמי.

  4. מטגנים את קוביות הגמבה מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים כמה דקות.

  5. מוציאים ושמים בתוך התבנית יחד עם הבצל.

  6. כך מטגנים את יתר הירקות.

  7. מערבבים את כל הירקות מוסיפים את התבלינים ומערבבים משטחים את הירקות ומעל שמים את פרוסות דג הבורי.

  8. מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות בין 10-15 דקות.

  9. מוציאים מהתנור ואוכלים עם לחם טרי וסלט ירקות.

  10. בתיאבון ובהצלחה