משרים את הדגים במים עם קצת מלח וחומץ כחצי שעה ולאחר מכן שוטפים היטב .
חצי חבילה של פולים(סנפרוסט קפוא)
מצרכים לרוטב
רבע כוס שמן
10 שיני שום חתוכים לחצאים
4-חתיכות פלפל חריף או כל אחד לפי טעמו
1 -גמבה חתוכה לרצועות
2 עגבניות קטנות פרוסות לעיגולים
צרור כוסברה קצוצה
2 כפות פפריקה מתוקה/מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף מרק עוף
כפית פלפל לבן/שחור
1 וחצי כוסות מים חמים
אופן ההכנה
1
בסיר סוטאז' נחמם את השמן ונוסיף את השום, נטגן כחצי דקה ונוסיף את הגמבה,הפלפלים החריפים הפולים ונערבב,נסדר מעל הכל את פרוסות העגבניות ונוסיף את כל התבלינים, מפזרים מעל חצי מכמות הכוסברה ,שופכים מעל הכל אחד וחצי כוסות מים חמים ,נבשל את הרוטב כרבע שעה ואז נוסיף את הדג ,נפזר את שארית הכוסברה וננענע את הסיר קלות כך שהרוטב ירטיב את הדג..
2
נבשל עוד כמה דקות לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב סמיך וטעים..
3
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
בסיר סוטאז' נחמם את השמן ונוסיף את השום, נטגן כחצי דקה ונוסיף את הגמבה,הפלפלים החריפים הפולים ונערבב,נסדר מעל הכל את פרוסות העגבניות ונוסיף את כל התבלינים, מפזרים מעל חצי מכמות הכוסברה ,שופכים מעל הכל אחד וחצי כוסות מים חמים ,נבשל את הרוטב כרבע שעה ואז נוסיף את הדג ,נפזר את שארית הכוסברה וננענע את הסיר קלות כך שהרוטב ירטיב את הדג..
2
נבשל עוד כמה דקות לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב סמיך וטעים..