לןגן

דג פילה מושט עם פולים

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 02/03/2017 | 17:19
דג פילה מושט עם פולים

תקציר המתכון: דג פילה מושט חריף עם פולים😍😍תכינו את החלות ❤איך טעיםםם❤

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. בסיר סוטאז' נחמם את השמן ונוסיף את השום, נטגן כחצי דקה ונוסיף את הגמבה,הפלפלים החריפים הפולים ונערבב,נסדר מעל הכל את פרוסות העגבניות ונוסיף את כל התבלינים, מפזרים מעל חצי מכמות הכוסברה ,שופכים מעל הכל אחד וחצי כוסות מים חמים ,נבשל את הרוטב כרבע שעה ואז נוסיף את הדג ,נפזר את שארית הכוסברה וננענע את הסיר קלות כך שהרוטב ירטיב את הדג.

  2. נבשל עוד כמה דקות לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב סמיך וטעים.

  3. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤