ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
תיבול לדג
-
מעט שמן זית, שום כתוש, פיטרוזיליה יבשה, פלפל מקאלף ומעט מלח
-
ירקות
-
חופן שעועית ירוקה סנפרוסט
-
-
-
-
-
תיבול לירקות
-
מעט שמן, מלח, פלפל מקאלף, פיטרוזיליה יבשה, קורט שום גבישי ו 1/2 כפית רוטב סצואן( לא חייב)
אופן ההכנה
-
1
להניח את הסטייק סלמון בכלי האידוי.
-
2
לערבב את כל הירקות עם התיבול לירקות.
-
3
לפזר את הירקות לצד הסטייק סלמון בכלי האידוי.
-
4
למזוג 4-5 כוסות מים רותחים לקערה הפנימית.
-
5
לבחור תוכנית אידוי (STEAM) .
-
6
כ12-15 דקות בערך או עד לריכוך.
-
7
יוצא שלמות.
-
8
ארוחה בריאה טעימה ומזינה ביותר.
-
9
בתאבון!.
-
10
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..
-
11
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..
-
12
לפרטים ושאלות 6182*.
1
להניח את הסטייק סלמון בכלי האידוי.
2
לערבב את כל הירקות עם התיבול לירקות.
3
לפזר את הירקות לצד הסטייק סלמון בכלי האידוי.
4
למזוג 4-5 כוסות מים רותחים לקערה הפנימית.
5
לבחור תוכנית אידוי (STEAM) .
6
כ12-15 דקות בערך או עד לריכוך.
7
יוצא שלמות.
8
ארוחה בריאה טעימה ומזינה ביותר.
9
בתאבון!.
10
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..
11
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..
12
לפרטים ושאלות 6182*.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים