לןגן

סטייק סלמון וירקות מאודים עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 15/01/2017 | 00:42
סטייק סלמון וירקות מאודים עם איזי קוק

תקציר המתכון: מתכון של ליאת קאדר!!!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול לדג

ירקות

תיבול לירקות

אופן הכנה

  1. להניח את הסטייק סלמון בכלי האידוי

  2. לערבב את כל הירקות עם התיבול לירקות

  3. לפזר את הירקות לצד הסטייק סלמון בכלי האידוי

  4. למזוג 4-5 כוסות מים רותחים לקערה הפנימית

  5. לבחור תוכנית אידוי (STEAM)

  6. כ12-15 דקות בערך או עד לריכוך

  7. יוצא שלמות

  8. ארוחה בריאה טעימה ומזינה ביותר

  9. בתאבון!

  10. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  11. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  12. לפרטים ושאלות 6182*