אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

2,564
צפיות

דג דניס בתנור

המתכון של
דג דניס בתנור

מעדן אמיתי וחגיגי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • דג דניס
  • שום כתוש
  • כוסברה
  • לימון סחוט
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, מעט כמון
אופן ההכנה
  • 1

    משרה לדגים:.


  • 2

    שום כתוש.


  • 3

    שמן זית.


  • 4

    גרידת לימון.


  • 5

    לימון סחוט.


  • 6

    כוסברה.


  • 7

    תבלינים: מלח, פלפל, מעט כמון לשטוף את הדגים היטב. להניח אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה. לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות על חום 200 מעלות..


  • 8

    אח"כ להוציא את נייר הכסף ולהשחים (זהירות לא לייבש אותם).


  • 9

    להכין רוטב שום לדגים:.


  • 10

    במחבת לטגן שום כתוש, מעט שמן זית, מיץ מ-2 לימונים, כפית סוכר, פלפל שחור ומלח ולהוסיף 1/2 כוס מים. להביא לרתיחה..


  • 11

    לפני ההגשה להניח את הדג על צלחת הגשה לשפוך מעט מהרוטב וניתן לקשט בשקדים קלויים..


1

משרה לדגים:.


2

שום כתוש.


3

שמן זית.


4

גרידת לימון.


5

לימון סחוט.


6

כוסברה.


7

תבלינים: מלח, פלפל, מעט כמון לשטוף את הדגים היטב. להניח אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה. לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות על חום 200 מעלות..


8

אח"כ להוציא את נייר הכסף ולהשחים (זהירות לא לייבש אותם).


9

להכין רוטב שום לדגים:.


10

במחבת לטגן שום כתוש, מעט שמן זית, מיץ מ-2 לימונים, כפית סוכר, פלפל שחור ומלח ולהוסיף 1/2 כוס מים. להביא לרתיחה..


11

לפני ההגשה להניח את הדג על צלחת הגשה לשפוך מעט מהרוטב וניתן לקשט בשקדים קלויים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים