ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, מעט כמון
אופן ההכנה
-
1
משרה לדגים:.
-
2
שום כתוש.
-
3
שמן זית.
-
4
גרידת לימון.
-
5
לימון סחוט.
-
6
כוסברה.
-
7
תבלינים: מלח, פלפל, מעט כמון לשטוף את הדגים היטב. להניח אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה. לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות על חום 200 מעלות..
-
8
אח"כ להוציא את נייר הכסף ולהשחים (זהירות לא לייבש אותם).
-
9
להכין רוטב שום לדגים:.
-
10
במחבת לטגן שום כתוש, מעט שמן זית, מיץ מ-2 לימונים, כפית סוכר, פלפל שחור ומלח ולהוסיף 1/2 כוס מים. להביא לרתיחה..
-
11
לפני ההגשה להניח את הדג על צלחת הגשה לשפוך מעט מהרוטב וניתן לקשט בשקדים קלויים..
1
משרה לדגים:.
2
שום כתוש.
3
שמן זית.
4
גרידת לימון.
5
לימון סחוט.
6
כוסברה.
7
תבלינים: מלח, פלפל, מעט כמון לשטוף את הדגים היטב. להניח אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה. לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות על חום 200 מעלות..
8
אח"כ להוציא את נייר הכסף ולהשחים (זהירות לא לייבש אותם).
9
להכין רוטב שום לדגים:.
10
במחבת לטגן שום כתוש, מעט שמן זית, מיץ מ-2 לימונים, כפית סוכר, פלפל שחור ומלח ולהוסיף 1/2 כוס מים. להביא לרתיחה..
11
לפני ההגשה להניח את הדג על צלחת הגשה לשפוך מעט מהרוטב וניתן לקשט בשקדים קלויים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים