הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשוטפים את פרוסות הדגים..
בקערה שמים שמן זית, מלח ופפריקה מתוקה מערבבים, מכינים תבנית חד פעמית שמים נייר כסף על התבנית מורחים את רוטב הפפריקה על הדגים ומסדרים בנייר הכסף שבתבנית. שמים מעל את פרוסות העגבניות, הגמבה, לימון כבוש ושום ומסדרים מעל את גבעולי הכוסברה. .
סוגרים את נייר הכסף למעין כיס ואופים בתנור בחום של 180 מעלות בערך שעתיים..
מגישים חם עם חלה. יוצא טעים בטירוף כדאי להכין.