לןגן

דג בורי בתנור

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 07/10/2016 | 18:10
דג בורי בתנור

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את פרוסות הדגים.

  2. בקערה שמים שמן זית, מלח ופפריקה מתוקה מערבבים, מכינים תבנית חד פעמית שמים נייר כסף על התבנית מורחים את רוטב הפפריקה על הדגים ומסדרים בנייר הכסף שבתבנית. שמים מעל את פרוסות העגבניות, הגמבה, לימון כבוש ושום ומסדרים מעל את גבעולי הכוסברה.

  3. סוגרים את נייר הכסף למעין כיס ואופים בתנור בחום של 180 מעלות בערך שעתיים.

  4. מגישים חם עם חלה. יוצא טעים בטירוף כדאי להכין