אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,667
צפיות

שטרודל

המתכון של
שטרודל

פשוט וקל,תמיד יקצור מחמאות ומושלם כשאורחים מגיעים וצריך לתקתק משהו:)

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק עלים
  • 3 תפוחי עץ גרנד סמיט
  • 100 גרם חמאה(אפשר פחות)
  • חצי כוס סוכר
  • כפית קינמון
  • תמצית וניל
  • תמצית שקדים
  • ריבה(מה שבא לכן)
  • ביצה
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את התפוחים לפלחים או איך שמתחשק..


  • 2

    במחבת להמיס חמאה ,להוסיף תפוחים ולתת לזה כמה דק. להוסיף סוכר וקינמון ולערבב ולחכות עד שתפוחי העץ מתרככים..


  • 3

    להוסיף טיפה מהתמציות ולסגור את האש..


  • 4

    למרוח באמצע הבצק את הריבה( אני השתמשתי בריבת תפוחים וקינמון מדהימה) על זה לסדר יפה את התפוחים וטיפה רוטב, לא יותר מדי ולסגור את הבצק איך שרוצים..


  • 5

    להבריש בביצה ולתנור לחצי שעה על חום 160 בערך. .


  • 6

    **אבקת סוכר וגלידת וניל יתקבלו בברכה.


1

לחתוך את התפוחים לפלחים או איך שמתחשק..


2

במחבת להמיס חמאה ,להוסיף תפוחים ולתת לזה כמה דק. להוסיף סוכר וקינמון ולערבב ולחכות עד שתפוחי העץ מתרככים..


3

להוסיף טיפה מהתמציות ולסגור את האש..


4

למרוח באמצע הבצק את הריבה( אני השתמשתי בריבת תפוחים וקינמון מדהימה) על זה לסדר יפה את התפוחים וטיפה רוטב, לא יותר מדי ולסגור את הבצק איך שרוצים..


5

להבריש בביצה ולתנור לחצי שעה על חום 160 בערך. .


6

**אבקת סוכר וגלידת וניל יתקבלו בברכה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים