לןגן

שטרודל

מאת: רעות נתנאל, פורסם: 20/10/2017 | 05:04
שטרודל

תקציר המתכון: פשוט וקל,תמיד יקצור מחמאות ומושלם כשאורחים מגיעים וצריך לתקתק משהו:)

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את התפוחים לפלחים או איך שמתחשק.

  2. במחבת להמיס חמאה ,להוסיף תפוחים ולתת לזה כמה דק. להוסיף סוכר וקינמון ולערבב ולחכות עד שתפוחי העץ מתרככים.

  3. להוסיף טיפה מהתמציות ולסגור את האש.

  4. למרוח באמצע הבצק את הריבה( אני השתמשתי בריבת תפוחים וקינמון מדהימה) על זה לסדר יפה את התפוחים וטיפה רוטב, לא יותר מדי ולסגור את הבצק איך שרוצים.

  5. להבריש בביצה ולתנור לחצי שעה על חום 160 בערך.

  6. **אבקת סוכר וגלידת וניל יתקבלו בברכה