הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלבצק.
1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את המחמאה , חלמונים וקמח ומערבלים עד לקבלת בצק רך , מחלקים את הבצק ל שני חלקים שווים .
2) ממרדדים חלק לעיגול בעובי בנוני על תבנית עגולה יורדת בקוטר .
20 ס"מ ושמים בצד .
3) מטגנים את הבצל עם הבטטה ואת כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד להתרכחות הבטטה .
4) מקררים ושופכים על הבצק .
5) מרדדים את החלק השני ומכסים .
6) מברישים ביצה ומפזרים קצת בצל יבש ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק ⏱.