לןגן

מאפה פרווה פריך במילוי בטטה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/09/2017 | 05:43
מאפה פרווה פריך במילוי בטטה ובצל

תקציר המתכון: בחום ובאהבה ❤

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. לבצק

  2. 1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את המחמאה , חלמונים וקמח ומערבלים עד לקבלת בצק רך , מחלקים את הבצק ל שני חלקים שווים

  3. 2) ממרדדים חלק לעיגול בעובי בנוני על תבנית עגולה יורדת בקוטר

  4. 20 ס"מ ושמים בצד

  5. 3) מטגנים את הבצל עם הבטטה ואת כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד להתרכחות הבטטה

  6. 4) מקררים ושופכים על הבצק

  7. 5) מרדדים את החלק השני ומכסים

  8. 6) מברישים ביצה ומפזרים קצת בצל יבש ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק ⏱