אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

849
צפיות

קוראסוני שמרים

המתכון של
קוראסוני שמרים

קוראסונים מבצק שמרים פרווה יוצא רך וטעים ! ❤

  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3 כוסות בצק שמרים(ספל)
  • 2 ביצים
  • 0.5 כוס סוכר(חד פעמי)
  • 1/3 כוס שמן
  • 3/4 כוס מים
  • קורט מלח
  • למילוי-
  • לוטוס
  • קינמון-
  • לערבב 2 כפות קינמון 100 גרם מרגרינה מומסת ו 1.5 כוסות סוכר(חד פעמי)
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל החומרים של הבצק .


  • 2

    תחילה הוא יהיה דביק אז יש להוסיף עוד קמח ועוד מעט מים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.


  • 3

    להניח הבצק בקערה סגור במגבת ולהכניס לתנור לתפיחה ל 20 דק בערך.


  • 4

    להוציא ולהתחיל לעבוד על משטח מקומח .


  • 5

    כל קוראסון יש למלא בממרח לוטוס\ בתערובת קינמון שהכנו.


  • 6

    אחרי שסיימנו להכין את כל הקוראסונים מניחים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור לתפיחה נוספת של חצי שעה-שעה.


  • 7

    להוציא ולהבריש את הקוראסונים בביצה ולפזר מעל אבקת סוכר.


  • 8

    להכניס לתנור על חום של 160° ולאפות עד שמשחים והבצק מוכן .


  • 9

    בתיאבון ! ❤.


1

לערבב את כל החומרים של הבצק .


2

תחילה הוא יהיה דביק אז יש להוסיף עוד קמח ועוד מעט מים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.


3

להניח הבצק בקערה סגור במגבת ולהכניס לתנור לתפיחה ל 20 דק בערך.


4

להוציא ולהתחיל לעבוד על משטח מקומח .


5

כל קוראסון יש למלא בממרח לוטוס\ בתערובת קינמון שהכנו.


6

אחרי שסיימנו להכין את כל הקוראסונים מניחים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור לתפיחה נוספת של חצי שעה-שעה.


7

להוציא ולהבריש את הקוראסונים בביצה ולפזר מעל אבקת סוכר.


8

להכניס לתנור על חום של 160° ולאפות עד שמשחים והבצק מוכן .


9

בתיאבון ! ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים