לןגן

קוראסוני שמרים

מאת: זהבה מור, פורסם: 01/09/2017 | 03:54
קוראסוני שמרים

תקציר המתכון: קוראסונים מבצק שמרים פרווה יוצא רך וטעים ! ❤

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים של הבצק

  2. תחילה הוא יהיה דביק אז יש להוסיף עוד קמח ועוד מעט מים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה

  3. להניח הבצק בקערה סגור במגבת ולהכניס לתנור לתפיחה ל 20 דק בערך

  4. להוציא ולהתחיל לעבוד על משטח מקומח

  5. כל קוראסון יש למלא בממרח לוטוס\ בתערובת קינמון שהכנו

  6. אחרי שסיימנו להכין את כל הקוראסונים מניחים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור לתפיחה נוספת של חצי שעה-שעה

  7. להוציא ולהבריש את הקוראסונים בביצה ולפזר מעל אבקת סוכר

  8. להכניס לתנור על חום של 160° ולאפות עד שמשחים והבצק מוכן

  9. בתיאבון ! ❤