מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
3-4 ביצים (לפי סמיכות הבצק)
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר מביאים לרתיחה מלאה את המים, החמאה, הסוכר והמלח.
-
2
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים נמרצות עד לבצק חלק ללא גושים.
-
3
ממשיכים לבשל עד שהבצק הופך לכדור חלק ונפרד מדפנות הסיר.
-
4
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גטירה.
-
5
מפעילים את המיקסר ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי עיבוד עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
-
6
מחממים סיר שמן לטיגון עמוק.
-
7
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה משוננת בקוטר 1 ס"מ ומזלפים לשמן הרותח.
-
8
מטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה.
-
9
מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
1
בסיר מביאים לרתיחה מלאה את המים, החמאה, הסוכר והמלח.
2
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים נמרצות עד לבצק חלק ללא גושים.
3
ממשיכים לבשל עד שהבצק הופך לכדור חלק ונפרד מדפנות הסיר.
4
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גטירה.
5
מפעילים את המיקסר ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי עיבוד עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
6
מחממים סיר שמן לטיגון עמוק.
7
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה משוננת בקוטר 1 ס"מ ומזלפים לשמן הרותח.
8
מטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה.
9
מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים