אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,175
צפיות

באגטינו

המתכון של
באגטינו

מתכון קליל למתי שאין זמן להכין אוכל ובמיוחד שיש שאריות לחם בבית

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 באגט / חלה / לחמניה / ג׳בטה
  • כוס גבינה צהובה מגורדת / פרוסות חתוכות
  • קצת שמן זית / חמאה - מה שיותר אוהבים
  • לפי הטעם פסטו קצוץ דק דק
  • ממש קצת מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לקחת את הבאגט או החלה לחתוך לפרוסות כמעט עד הסוף שהתחתית תשאר מחוברת.


  • 2

    למרוח בין הפרוסות שמן זית או לחילופין חמאה.


  • 3

    להניח בין החריצים את הבזילוקום הקצוץ ואת הגבינה צהובה.


  • 4

    לסגור בנייר כסף.


  • 5

    ולאפות בתנור לעשר דקות פלוס מינוס על 180 מעלות.


  • 6

    לאפות עוד חמש דקות נוספות שהמיר כסף פתוח בשביל הנשימה של הגבינה.


1

לקחת את הבאגט או החלה לחתוך לפרוסות כמעט עד הסוף שהתחתית תשאר מחוברת.


2

למרוח בין הפרוסות שמן זית או לחילופין חמאה.


3

להניח בין החריצים את הבזילוקום הקצוץ ואת הגבינה צהובה.


4

לסגור בנייר כסף.


5

ולאפות בתנור לעשר דקות פלוס מינוס על 180 מעלות.


6

לאפות עוד חמש דקות נוספות שהמיר כסף פתוח בשביל הנשימה של הגבינה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים