ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
עלי פילו ממולא
-
2 עלי פילו מופשרים לילה במקרר
-
1 גבינה לבנה 5%. לסנן מנוזלים
-
-
-
100 גרם שקדים לבנים(קלופים)
-
-
1/2 כפית תמצית ווניל(טועמים)
אופן ההכנה
-
1
2 עלי פילו משומנים בחמאה מומסת.
-
2
לערבב את המרכיבים. למעט הדבש.
-
3
להוסיף את הדבש בהדרגה ולערבב.
-
4
להוסיף תמצית ווניל. לערבב. לפתוח עלה לחתוך לריבועים ולמלא.
-
5
לקפל לפרח לקשור.
-
6
להניח את פרחי הפילו על תבנית מרופדת..
-
7
לשלוח לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות להזהבה יפה.
-
8
לאוהבי המתוק . אחר אפיה ניתן לזלף על הפרחים דבש.
1
2 עלי פילו משומנים בחמאה מומסת.
2
לערבב את המרכיבים. למעט הדבש.
3
להוסיף את הדבש בהדרגה ולערבב.
4
להוסיף תמצית ווניל. לערבב. לפתוח עלה לחתוך לריבועים ולמלא.
5
לקפל לפרח לקשור.
6
להניח את פרחי הפילו על תבנית מרופדת..
7
לשלוח לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות להזהבה יפה.
8
לאוהבי המתוק . אחר אפיה ניתן לזלף על הפרחים דבש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים