לןגן

באגטינו

מאת: תרצה פינקוס, פורסם: 08/07/2016 | 15:25
באגטינו

תקציר המתכון: מתכון קליל למתי שאין זמן להכין אוכל ובמיוחד שיש שאריות לחם בבית

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את הבאגט או החלה לחתוך לפרוסות כמעט עד הסוף שהתחתית תשאר מחוברת

  2. למרוח בין הפרוסות שמן זית או לחילופין חמאה

  3. להניח בין החריצים את הבזילוקום הקצוץ ואת הגבינה צהובה

  4. לסגור בנייר כסף

  5. ולאפות בתנור לעשר דקות פלוס מינוס על 180 מעלות

  6. לאפות עוד חמש דקות נוספות שהמיר כסף פתוח בשביל הנשימה של הגבינה