לןגן

עלי פילו ממולא במבחר אגוזים.צימוקים וגבינה יאמיייי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 06/07/2016 | 16:47
עלי פילו  ממולא במבחר  אגוזים.צימוקים וגבינה    יאמיייי

תקציר המתכון: בצק הפילו ממולא נימוח. להתענג על כל ביס. טעים לאנחות רוצו לאפות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

עלי פילו ממולא

אופן הכנה

  1. 2 עלי פילו משומנים בחמאה מומסת

  2. לערבב את המרכיבים. למעט הדבש

  3. להוסיף את הדבש בהדרגה ולערבב

  4. להוסיף תמצית ווניל. לערבב. לפתוח עלה לחתוך לריבועים ולמלא

  5. לקפל לפרח לקשור

  6. להניח את פרחי הפילו על תבנית מרופדת.

  7. לשלוח לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות להזהבה יפה

  8. לאוהבי המתוק . אחר אפיה ניתן לזלף על הפרחים דבש