ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- מספר מנות25 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: מאפים
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 25 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר עד שמתקבל בצק אחיד. הבצק יוצא רך לא להיבהל! (אפשר להוסיף קמח).
-
2
למרוח מעט שמן על משטח (כמו שיש) ולרדד את הבצק לעלה גדול ודק..
-
3
לקפל את העלה ל-2 כדי שיהיה עבה והאצבעות יצאו שכבות שכבות..
-
4
לכתוש את שיני השום או לגרר במגררת דקה..
-
5
למרוח עם הידיים שמן זית על כל הבצק, לפזר פטרוזיליה ואת השום הכתוש..
-
6
לחתוך לרצועות לפי הגודל שרוצים..
-
7
לאפות ב180 מעלות טורבו כ-20 דקות עד שזה מזהיב..
1
ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר עד שמתקבל בצק אחיד. הבצק יוצא רך לא להיבהל! (אפשר להוסיף קמח).
2
למרוח מעט שמן על משטח (כמו שיש) ולרדד את הבצק לעלה גדול ודק..
3
לקפל את העלה ל-2 כדי שיהיה עבה והאצבעות יצאו שכבות שכבות..
4
לכתוש את שיני השום או לגרר במגררת דקה..
5
למרוח עם הידיים שמן זית על כל הבצק, לפזר פטרוזיליה ואת השום הכתוש..
6
לחתוך לרצועות לפי הגודל שרוצים..
7
לאפות ב180 מעלות טורבו כ-20 דקות עד שזה מזהיב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים