לןגן

אצבעות שום

מאת: Dvori Greenfeld, פורסם: 09/09/2015 | 11:46
אצבעות שום

תקציר המתכון: נשנוש טעים ומהיר. מתאים גם לארוחה לא חלבית.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לציפוי

אופן הכנה

  1. ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר עד שמתקבל בצק אחיד. הבצק יוצא רך לא להיבהל! (אפשר להוסיף קמח)

  2. למרוח מעט שמן על משטח (כמו שיש) ולרדד את הבצק לעלה גדול ודק.

  3. לקפל את העלה ל-2 כדי שיהיה עבה והאצבעות יצאו שכבות שכבות.

  4. לכתוש את שיני השום או לגרר במגררת דקה.

  5. למרוח עם הידיים שמן זית על כל הבצק, לפזר פטרוזיליה ואת השום הכתוש.

  6. לחתוך לרצועות לפי הגודל שרוצים.

  7. לאפות ב180 מעלות טורבו כ-20 דקות עד שזה מזהיב.