ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה40 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: מאפים
- זמן הכנה: 40 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לטגן בצל עד להזהבה
להוסיף את הבשר לערבב יחד לטיגון 10 דקות.
-
2
לתבל במלח פלפל מעט קארי וגריל עוף לערבב שכל התבלינים יכנסו טוב
להנמיך לאש קטנה לעוד 5 דקות לסגור ולהמתין שיתקרר.
-
3
לפתוח את בצק העלים למלא בבשר באמצע ובצדדים לחתוך לפסים מרווח בין פס לפס 2.5 סמ" לקחת כל פעם צד אחר אחד לימין אחד לשמאל לסרוגין בסיום הקליעה למרוח ביצה ולפזר שומשום
יוצא 3 רולדות .
1
לטגן בצל עד להזהבה
להוסיף את הבשר לערבב יחד לטיגון 10 דקות.
2
לתבל במלח פלפל מעט קארי וגריל עוף לערבב שכל התבלינים יכנסו טוב
להנמיך לאש קטנה לעוד 5 דקות לסגור ולהמתין שיתקרר.
3
לפתוח את בצק העלים למלא בבשר באמצע ובצדדים לחתוך לפסים מרווח בין פס לפס 2.5 סמ" לקחת כל פעם צד אחר אחד לימין אחד לשמאל לסרוגין בסיום הקליעה למרוח ביצה ולפזר שומשום
יוצא 3 רולדות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים