לןגן

רולדת בצק עלים עם בשר

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 09/09/2015 | 10:50
רולדת בצק עלים עם בשר

תקציר המתכון: בצק עלים ממולא בשר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הבשר לערבב יחד לטיגון 10 דקות

  2. לתבל במלח פלפל מעט קארי וגריל עוף לערבב שכל התבלינים יכנסו טוב להנמיך לאש קטנה לעוד 5 דקות לסגור ולהמתין שיתקרר

  3. לפתוח את בצק העלים למלא בבשר באמצע ובצדדים לחתוך לפסים מרווח בין פס לפס 2.5 סמ" לקחת כל פעם צד אחר אחד לימין אחד לשמאל לסרוגין בסיום הקליעה למרוח ביצה ולפזר שומשום יוצא 3 רולדות