ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
2 כוסות מים חמימים להשים בהדרגה יכול ליהיות שצריך פחות הכל תלוי לפי הבצק שצריך ליהיות גמיש ולא דביק
אופן ההכנה
-
0
בוחשים יחד את השמרים ורבע כוס מהמים ו כפית מן הסוכר ומשהים ל 10 דקות.
-
1
יוצקים את השמרים לקערה גדולה מוסיפים את יתרת החומרים ולשים לבצק חלק וגמיש.
-
2
מכסים ומשהין במקום חמים למשך שעתיים או עד שהבצק יכפיל את ניפחו.
-
3
מחלקים את הבצק ל 8 חלקים.מרדדעם כל חלק לעלה מלבני דק מורחים כל עלה בשוקולד מגלגלים לגלילה ומפתלים כל 2 גלילות לצמה או ללחמניה.
-
4
מניחים את הצמות בתבנית מכסים ומניחים לתפוח כשעה אופים בחום בינוני כ 30 דקות או עד שהעוגה משחימה.
-
5
לציפוי: חצי כוס סוכר, מיץ מחצי לימון, רבי כוס מים.
-
6
שמים את כל החומרי ציפוי בסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר יימס יוצקים על העוגה בעודה חמה.
-
7
בהצלחה רבה 🥰.
0
בוחשים יחד את השמרים ורבע כוס מהמים ו כפית מן הסוכר ומשהים ל 10 דקות.
1
יוצקים את השמרים לקערה גדולה מוסיפים את יתרת החומרים ולשים לבצק חלק וגמיש.
2
מכסים ומשהין במקום חמים למשך שעתיים או עד שהבצק יכפיל את ניפחו.
3
מחלקים את הבצק ל 8 חלקים.מרדדעם כל חלק לעלה מלבני דק מורחים כל עלה בשוקולד מגלגלים לגלילה ומפתלים כל 2 גלילות לצמה או ללחמניה.
4
מניחים את הצמות בתבנית מכסים ומניחים לתפוח כשעה אופים בחום בינוני כ 30 דקות או עד שהעוגה משחימה.
5
לציפוי: חצי כוס סוכר, מיץ מחצי לימון, רבי כוס מים.
6
שמים את כל החומרי ציפוי בסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר יימס יוצקים על העוגה בעודה חמה.
7
בהצלחה רבה 🥰.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים