לןגן

בורקס פריך במילוי תרד וגבינה

מאת: מדי רואקי, פורסם: 13/11/2020 | 14:41
בורקס פריך במילוי תרד וגבינה

תקציר המתכון: בורקס מקמח כוסמין לבן גם טעים וגם בריא יותר...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות

  2. לשים את הבצק ושמים לנוח כעשר דקות.

  3. אם הבצק שמנוני מידי מוסיפים עוד כחצי כוס קמח.

  4. מקפיצים קלות את התרד עם כף שמן זית רק עד שיורד הנפח.

  5. מערבבים את הגבינה עם התרד ומתבלים. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.

  6. חוצים את הבצק לשני חלקים מקמחים מעט ומרדדים על נייר אפיה. קורצים עיגולים , מניחים כף מהמלית במרכז כל עיגול ומקפלים לחצי. מהדקים בעזרת מזלג ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  7. לקבלת צורה עגולה לוקחים את שתי קצות הסהר שנוצר ומהדקים אותן זו על זו.

  8. מורחים ביצה ומפזרים את תערובת השומשום.

  9. אופים עד להזהבה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.