לבחנתיים לטגןבצל עד שיהיה זהוב להקפיץ את הפטריות עוד 5 דקות לסנן טוב מהשמן ולהניח בקערית שיתקרר לאחר מכן להוסיף לתוכה את הגבינה בולגרית היוגורט האורגנו והערית ולערבב .
3
ואז לחתוך בצק עלים למלבן ארוך..למלות לאורכו ולגלגל ולעשות שבלול ..יוצא בירף 5 שבלולים עם המלית..
4
להבריש בביצה ושומשום.
5
להגיש לצד סלט ..והיוגורט שהכנו.ביצה קשה ובהצלחה..
1
להפשיר תבצק עלים..
2
לבחנתיים לטגןבצל עד שיהיה זהוב להקפיץ את הפטריות עוד 5 דקות לסנן טוב מהשמן ולהניח בקערית שיתקרר לאחר מכן להוסיף לתוכה את הגבינה בולגרית היוגורט האורגנו והערית ולערבב .
3
ואז לחתוך בצק עלים למלבן ארוך..למלות לאורכו ולגלגל ולעשות שבלול ..יוצא בירף 5 שבלולים עם המלית..