ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לתערובת המילוי
-
-
500 גר' בערך של פילה עוף חתוך לרצועות.
-
1 בצל סגול קלוף חתוך לחצי ואז לרצועות דקות
-
1 בצל רגיל קלוף חתוך לחצי ואז לרצועות דקות
-
1 גזר קלוף חתוך לרצועות דקות דקות
-
מלח, פלפל, כף תבלין גריל עוף, חצי כף תבלין שום גבישי
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
-
2
במחבת לטגן בשמן ולאדות את כל הירקות עם התבלינים תוך ערבוב כמה דק' לפי הסדר הבא:.
-
3
בצלים עד הזהבה, להוסיף את הגזרים ולתבלן..
-
4
להניח בקערה..
-
5
במחבת פסים לטגן את רצועות העוף משני הצדדים. לתבלן עם שום גבישי וגריל עוף..
-
6
לחתוך לקוביות..
-
7
לערבב עם הירקות שבקערה ולתת להתקרר מעט..
-
8
לקחת דף אורז, לטבול במים חמימים כ- 7 שניות עד שמתרכך ולהניח על משטח עבודה..
-
9
למלא עם כף מהתערובת, לסגור את שני צדי דף האורז על התערובת ולהתחיל לגלגל מלמטה למעלה..
-
10
להניח בתבנית עם נייר אפייה כשצד הסגירה של הדף מלמטה..
-
11
כך להכין את כל דפי האורז אחד אחד בטבילה במים..
-
12
למרוח בביצה טרופה, לפזר שומשום ולאפות כחצי שעה עד שמזהיבים מעט..
-
13
לטרוף.
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
2
במחבת לטגן בשמן ולאדות את כל הירקות עם התבלינים תוך ערבוב כמה דק' לפי הסדר הבא:.
3
בצלים עד הזהבה, להוסיף את הגזרים ולתבלן..
4
להניח בקערה..
5
במחבת פסים לטגן את רצועות העוף משני הצדדים. לתבלן עם שום גבישי וגריל עוף..
6
לחתוך לקוביות..
7
לערבב עם הירקות שבקערה ולתת להתקרר מעט..
8
לקחת דף אורז, לטבול במים חמימים כ- 7 שניות עד שמתרכך ולהניח על משטח עבודה..
9
למלא עם כף מהתערובת, לסגור את שני צדי דף האורז על התערובת ולהתחיל לגלגל מלמטה למעלה..
10
להניח בתבנית עם נייר אפייה כשצד הסגירה של הדף מלמטה..
11
כך להכין את כל דפי האורז אחד אחד בטבילה במים..
12
למרוח בביצה טרופה, לפזר שומשום ולאפות כחצי שעה עד שמזהיבים מעט..
13
לטרוף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים