הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) מערבבים את כל היבשים .
זה אומר : קמח, סוכר, מלח, ואבקת אפייה .
2) מוסיפים את המים בהדרגה ומערבלים במשך 5 דקות ומוסיפים את הדבש וסילאן ממשיכים לערבל כ 10 דקות עד לקבלת בצק חלק.
3) שוקלים את הבצק ומחלקים ל 10 כדורים .
4) כל כדור עושים לו מסאז עם שמן ומניחים בתבנית מזלפים עוד קצת שמן מכסים בניילון נצמד ומנוחה בקירור כ 4 שעות.
5) אחרי 4 שעות של מנוחה מרדדים כל כדור כמה שיותר דק מוחרים שמן עם הידיים מקפלים ומגלגלים ועוטפים בנייר אפייה .
5) אפשר להקפיא .
6) סידור הג'חנון בסיר:.
שמים פרוסות לחם בתחתית הסיר, מסדרים דף נייר איפה ומניחים את הג'חנון כמה שרוצים ומסדרים ביצים קשות ואופים בתנור של 100 מעלות כ 12 עד 14 שעות או על הפלטה .
בתיאבון 🍽🍽.