ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
8 דפי אורז קוטר 16 ס"מ מרובעים או עגולים
-
-
-
חופן פתיתי עמק או פרוסת גבינה צהובה 9% (25 גרם)
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
2
מערבבים את רכיבי המילוי מועכים ומפוררים לבלילה אחת, משאירים מעט ביציה ללהברשה בסוף..
-
3
טובלים דף אורז בקערה של מים חמימים ומשרים 5-6 שניות.
-
4
מעבירים את דף האורז למשטח ויש לייבש על מגבת, ולפתוח אותו..
-
5
מניחים כף מלית באמצע הדף ומקפלים לריבוע או חצי עיגול.
-
6
סוגרים בצורת מעטפה. חוזרים עךל הפעולה בכל הדפים..
-
7
מסדרים את דפי האורז על תבנית משומנת עם תרסיס שמן..
-
8
מברישים את הבורקס בביצה ומפזרים קורט שומשום מעל על כל דף..
-
9
אופים כחצי שעה, עד שהדפיפ מזהיבים מעט, ונהיים קריספיים..
-
10
*לא לוותר על הביצה היא תורמת ליציבות הגבינותומונעת מהן להישפך מהבורקים במהל האפייה..
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מערבבים את רכיבי המילוי מועכים ומפוררים לבלילה אחת, משאירים מעט ביציה ללהברשה בסוף..
3
טובלים דף אורז בקערה של מים חמימים ומשרים 5-6 שניות.
4
מעבירים את דף האורז למשטח ויש לייבש על מגבת, ולפתוח אותו..
5
מניחים כף מלית באמצע הדף ומקפלים לריבוע או חצי עיגול.
6
סוגרים בצורת מעטפה. חוזרים עךל הפעולה בכל הדפים..
7
מסדרים את דפי האורז על תבנית משומנת עם תרסיס שמן..
8
מברישים את הבורקס בביצה ומפזרים קורט שומשום מעל על כל דף..
9
אופים כחצי שעה, עד שהדפיפ מזהיבים מעט, ונהיים קריספיים..
10
*לא לוותר על הביצה היא תורמת ליציבות הגבינותומונעת מהן להישפך מהבורקים במהל האפייה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים