ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 חבילת בצק שמרים בונזור ולתנור
-
-
-
1 קופסה של עגבניות מרוסקות או עגבניות טריות מגורדות
-
-
-
-
-
-
-
-
אני שמתי גמבות בצבעים ,חציל,פטריות, בצל סגול הכל לחתוך לרצועות קטנות
-
לקישוט מעט שומשום ושמן זית
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הבצק להפשיר לילה במקרר .
-
2
להכין את הרוטב .
-
3
לטגן בצל עם מעט שמן זית להוסיף פפריקה,עגבניות ולהמשיך לטגן עוד קצת .
-
4
להוסיף את התיבול ולבשל עשר דקות בערך .
-
5
לרדד כדור לעיגול להניח בתבנית .
-
6
לקחת כדור נוסף לחלק לכדורים קטנים.
-
7
לרדד למלבן להניח קוביה של גבינת פטה וגבינת מוצרלה לגלגל כמו רולדה ולהניח מסביב לבצק .
-
8
באמצע הבצק העגול להוסיף את הרוטב ולפזר גבינת מוצרלה ומעל את הירקות .
-
9
מסביב למרוח מעט שמן זית ולפזר שומשום .
-
10
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לצבע חום יפה בערך 20 דקות .
-
11
בהצלחה.
1
את הבצק להפשיר לילה במקרר .
2
להכין את הרוטב .
3
לטגן בצל עם מעט שמן זית להוסיף פפריקה,עגבניות ולהמשיך לטגן עוד קצת .
4
להוסיף את התיבול ולבשל עשר דקות בערך .
5
לרדד כדור לעיגול להניח בתבנית .
6
לקחת כדור נוסף לחלק לכדורים קטנים.
7
לרדד למלבן להניח קוביה של גבינת פטה וגבינת מוצרלה לגלגל כמו רולדה ולהניח מסביב לבצק .
8
באמצע הבצק העגול להוסיף את הרוטב ולפזר גבינת מוצרלה ומעל את הירקות .
9
מסביב למרוח מעט שמן זית ולפזר שומשום .
10
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לצבע חום יפה בערך 20 דקות .
11
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים