אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

774
צפיות

שושני פסטו מבצק שמרים

המתכון של
שושני פסטו מבצק שמרים

שושני פסטו רכים עם מגוון תוספות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 550 מי"ל מים פושרים
  • לתוספות
  • גבינה בולגרית מפוררת
  • גבינה צהובה מגורדת
  • בצל מטוגן עם טונה
  • צנצנת של ממרח פסטו
אופן ההכנה
  • 1

    שושני פסטו/ נדיה אביזוב גדלוב.


  • 2

    בקערה עמוקה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים שמרים סוכר מים לערבב להוסיף מלח ללוש הכל ולהוסיף את השמן ללוש כ 10 דק' ולשים להתפחה של 40דק' ושוב ללוש ועוד התפחה של 20 דק'..


  • 3

    על משטח משומן לחלק ל 5 כדורים ולכסות בניילון..


  • 4

    כל כדור לרדד למלבן למרוח פסטו בנדיבות ולפזר מילוי (או בולגרית, או צהובה, טונה עם בצל מטוגן) לגלגל לרולדה ולחתוך כ 2-3 ס"מ וטיפה למעוך לסדר בתבנית ולכסות להתפחה של 20 דק'. לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות אפייה רגילה..


  • 5

    *במהלך האפייה השפרצתי מים על המאפים עם שפריצר כ 3 פעמים..


  • 6

    .


1

שושני פסטו/ נדיה אביזוב גדלוב.


2

בקערה עמוקה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים שמרים סוכר מים לערבב להוסיף מלח ללוש הכל ולהוסיף את השמן ללוש כ 10 דק' ולשים להתפחה של 40דק' ושוב ללוש ועוד התפחה של 20 דק'..


3

על משטח משומן לחלק ל 5 כדורים ולכסות בניילון..


4

כל כדור לרדד למלבן למרוח פסטו בנדיבות ולפזר מילוי (או בולגרית, או צהובה, טונה עם בצל מטוגן) לגלגל לרולדה ולחתוך כ 2-3 ס"מ וטיפה למעוך לסדר בתבנית ולכסות להתפחה של 20 דק'. לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות אפייה רגילה..


5

*במהלך האפייה השפרצתי מים על המאפים עם שפריצר כ 3 פעמים..


6

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים