הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשושני פסטו/ נדיה אביזוב גדלוב.
בקערה עמוקה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים שמרים סוכר מים לערבב להוסיף מלח ללוש הכל ולהוסיף את השמן ללוש כ 10 דק' ולשים להתפחה של 40דק' ושוב ללוש ועוד התפחה של 20 דק'..
על משטח משומן לחלק ל 5 כדורים ולכסות בניילון..
כל כדור לרדד למלבן למרוח פסטו בנדיבות ולפזר מילוי (או בולגרית, או צהובה, טונה עם בצל מטוגן) לגלגל לרולדה ולחתוך כ 2-3 ס"מ וטיפה למעוך לסדר בתבנית ולכסות להתפחה של 20 דק'. לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות אפייה רגילה..
*במהלך האפייה השפרצתי מים על המאפים עם שפריצר כ 3 פעמים..
.