לןגן

פיצה עם בצק בונזור ולתנור

מאת: שרה יוסף, פורסם: 08/09/2019 | 08:17
פיצה עם בצק בונזור ולתנור

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצק להפשיר לילה במקרר

  2. להכין את הרוטב

  3. לטגן בצל עם מעט שמן זית להוסיף פפריקה,עגבניות ולהמשיך לטגן עוד קצת

  4. להוסיף את התיבול ולבשל עשר דקות בערך

  5. לרדד כדור לעיגול להניח בתבנית

  6. לקחת כדור נוסף לחלק לכדורים קטנים

  7. לרדד למלבן להניח קוביה של גבינת פטה וגבינת מוצרלה לגלגל כמו רולדה ולהניח מסביב לבצק

  8. באמצע הבצק העגול להוסיף את הרוטב ולפזר גבינת מוצרלה ומעל את הירקות

  9. מסביב למרוח מעט שמן זית ולפזר שומשום

  10. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לצבע חום יפה בערך 20 דקות

  11. בהצלחה