לןגן

שושני פסטו מבצק שמרים

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 07/09/2019 | 23:57
שושני פסטו מבצק שמרים

תקציר המתכון: שושני פסטו רכים עם מגוון תוספות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לתוספות

אופן הכנה

  1. שושני פסטו/ נדיה אביזוב גדלוב

  2. בקערה עמוקה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים שמרים סוכר מים לערבב להוסיף מלח ללוש הכל ולהוסיף את השמן ללוש כ 10 דק' ולשים להתפחה של 40דק' ושוב ללוש ועוד התפחה של 20 דק'.

  3. על משטח משומן לחלק ל 5 כדורים ולכסות בניילון.

  4. כל כדור לרדד למלבן למרוח פסטו בנדיבות ולפזר מילוי (או בולגרית, או צהובה, טונה עם בצל מטוגן) לגלגל לרולדה ולחתוך כ 2-3 ס"מ וטיפה למעוך לסדר בתבנית ולכסות להתפחה של 20 דק'. לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות אפייה רגילה.

  5. *במהלך האפייה השפרצתי מים על המאפים עם שפריצר כ 3 פעמים.