אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

4,370
צפיות

זיווה מבצק פילאס

המתכון של
זיווה מבצק פילאס

ארוחת ערב זריזה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק פילאס טורכי( אני משתמשת במעדנות) מופשר לילה במקרר ניתן להמיר לבצק עלים/פילו
  • 250 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת
  • 250 גרם גבינה צפתית 5% מגורדת
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • זתים ירוקים חתוכים
אופן ההכנה
  • 1

    לשמן משטח עבודה .


  • 2

    לחתוך את הבצק למלבנים.


  • 3

    לערבב את הגבינות יחד להוסיף מעט פלפל שחור גרוס...אין צורך במלח ! .


  • 4

    רצוי להשתמש בגבינות קשות על מנת שהמלית לא תזלוג .


  • 5

    על כל מלבן להניח מהמלית לאורך להוסיף זתים ..לסגור את צידי הבצק ולגלגל לרולדה ..ניתן למתוח את הבצק מעט ביד וליצור שבלול או פשוט לעשות צורה של חצי עיגול ....


  • 6

    למרוח ביצה טרופה ושומשום.


  • 7

    לאפות 200 מעלות עד להזהבה....


  • 8

    תוסיפו ביצה קשה או עגבניה מגורדת עם מעט אריסה חריפה להיט ❤.


1

לשמן משטח עבודה .


2

לחתוך את הבצק למלבנים.


3

לערבב את הגבינות יחד להוסיף מעט פלפל שחור גרוס...אין צורך במלח ! .


4

רצוי להשתמש בגבינות קשות על מנת שהמלית לא תזלוג .


5

על כל מלבן להניח מהמלית לאורך להוסיף זתים ..לסגור את צידי הבצק ולגלגל לרולדה ..ניתן למתוח את הבצק מעט ביד וליצור שבלול או פשוט לעשות צורה של חצי עיגול ....


6

למרוח ביצה טרופה ושומשום.


7

לאפות 200 מעלות עד להזהבה....


8

תוסיפו ביצה קשה או עגבניה מגורדת עם מעט אריסה חריפה להיט ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים