בצק פילאס טורכי( אני משתמשת במעדנות) מופשר לילה במקרר ניתן להמיר לבצק עלים/פילו
250 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת
250 גרם גבינה צפתית 5% מגורדת
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
זתים ירוקים חתוכים
אופן ההכנה
1
לשמן משטח עבודה .
2
לחתוך את הבצק למלבנים.
3
לערבב את הגבינות יחד להוסיף מעט פלפל שחור גרוס...אין צורך במלח ! .
4
רצוי להשתמש בגבינות קשות על מנת שהמלית לא תזלוג .
5
על כל מלבן להניח מהמלית לאורך להוסיף זתים ..לסגור את צידי הבצק ולגלגל לרולדה ..ניתן למתוח את הבצק מעט ביד וליצור שבלול או פשוט לעשות צורה של חצי עיגול ....
6
למרוח ביצה טרופה ושומשום.
7
לאפות 200 מעלות עד להזהבה....
8
תוסיפו ביצה קשה או עגבניה מגורדת עם מעט אריסה חריפה להיט ❤.
1
לשמן משטח עבודה .
2
לחתוך את הבצק למלבנים.
3
לערבב את הגבינות יחד להוסיף מעט פלפל שחור גרוס...אין צורך במלח ! .
4
רצוי להשתמש בגבינות קשות על מנת שהמלית לא תזלוג .
5
על כל מלבן להניח מהמלית לאורך להוסיף זתים ..לסגור את צידי הבצק ולגלגל לרולדה ..ניתן למתוח את הבצק מעט ביד וליצור שבלול או פשוט לעשות צורה של חצי עיגול ....
6
למרוח ביצה טרופה ושומשום.
7
לאפות 200 מעלות עד להזהבה....
8
תוסיפו ביצה קשה או עגבניה מגורדת עם מעט אריסה חריפה להיט ❤.