לןגן

זיווה מבצק פילאס

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/06/2019 | 08:00
זיווה מבצק פילאס

תקציר המתכון: ארוחת ערב זריזה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשמן משטח עבודה

  2. לחתוך את הבצק למלבנים

  3. לערבב את הגבינות יחד להוסיף מעט פלפל שחור גרוס...אין צורך במלח !

  4. רצוי להשתמש בגבינות קשות על מנת שהמלית לא תזלוג

  5. על כל מלבן להניח מהמלית לאורך להוסיף זתים ..לסגור את צידי הבצק ולגלגל לרולדה ..ניתן למתוח את הבצק מעט ביד וליצור שבלול או פשוט לעשות צורה של חצי עיגול ...

  6. למרוח ביצה טרופה ושומשום

  7. לאפות 200 מעלות עד להזהבה...

  8. תוסיפו ביצה קשה או עגבניה מגורדת עם מעט אריסה חריפה להיט ❤