הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמערבבים את כל החומרים מלח בסוף.
ומים בהדרגה גם פעולה אחרונה הבצק צריך ליהיות דביק ורך אפשר להעזר.
עם מעט שמן בידיים.
התפחה פעם ראשונה שעה בערך שהבצק יכפיל את עצמו להוריד אויר.
ללוש כמה דקות ושוב להתפיח לחלק.
לכדורים לגודל שרצוי לכם ליפתוח כל עיגול עם הידיים ולשים מלוי במרכז.
לאסוף את הבצק למרכז ליסגור לשטח מעט ולהפוך שהתפר יהיה כלפי מטה.
חשוב לימרוח ביצה ושומשום ולאפות .
בהצלחה!! .